ABOUT

Mundo Concept - Na een spontaan idee van de zussen Anja en Janine is Mundo in april 2005 opgericht. Zij hadden zin in een nieuwe uitdaging, dus hebben zij hun baan opgezegd en zijn een kledingwinkel begonnen. 

Ze vonden in Istanbul een leuk en betaalbaar merk en dat in Nederland nog niet verkocht werd, Koton. Hoe ze het voor elkaar gekregen hebben is nog steeds een vraag, maar ze kregen dit grote keten zo ver om voor hun een uitzondering te maken en iedere maand een deel van hun collectie op te sturen naar een mini-winkel in Nederland. Maar als je Anja en Janine leert kennen kun je je voorstellen waarom Koton tegen hun geen nee kon zeggen! 

Het eerste pand waarin Mundo Concept gevestigd werd was klein en in een straatje net buiten het centrum van Middelburg. Toch sloeg het aan, iedereen die eenmaal bij Mundo binnen was geweest bleef terugkomen. Al in 2006 zijn ze verhuisd naar een mooier, groter, beter gevestigd pand in de Langeviele. Hier heeft Mundo 5 jaar gezeten. Tot in 2011 de kans zich voordeed om naar nog een betere locatie te verhuizen, een mooi, groot, oud stadspand. Hier konden ze een grotere collectie voeren en is hun naam veranderd in Mundo Concept; een concept waarin dameskleding, kinderkleding, beenmode, accessoires, gifts, kaarten en woonaccessoires gecombineerd worden. 

                                                                            

Bij Mundo Concept zijn een paar dingen belangrijk: Exclusiviteit van de kledingmerken, trendy kleding die betaalbaar is, gezelligheid en persoonlijke service. Je kunt opleidingen en cursussen volgen om een winkel te runnen, maar Anja en Janine zijn het levende bewijs dat je vooral gewoon talent, inzicht en een koffiezetapparaat nodig hebt om een winkel succesvol te kunnen maken. En wanneer de dames een mailtje krijgen van Koton of ze 2 dagen later in Istanbul kunnen zijn om naar de nieuwe collectie in te kopen, springen ze in het vliegtuig alsof ze even naar de buren lopen. 

De collectie samenstelling is door de jaren heen een beetje veranderd. Pieces is ons hoofdmerk, en hebben we altijd volop in de winkel. Naast Pieces zijn er een aantal andere merken, namelijk Yest, 24 Colours, Rut & Circle, Vila joy, Red Button, Penti, Sand to, Rocky Rosa en Raizzed. Andere accessoires zoals tassen en kettingen worden van verschillende merken ingekocht.  

De kleding is zo gevarieerd, dat klanten van ongeveer 5 jaar tot en met 65+ altijd wel iets naar hun smaak kunnen vinden. De maten van de dameskleding gaan van heel klein, maat 34, tot en met maat 48. Van de meeste kledingstukken komen maar 9 stuks binnen, waardoor de collectie steeds varieert en de kleding die je koopt lekker exclusief is! 

Kom zeker eens bij Mundo Concept kijken, het is de moeite waard! En voor degenen die niet in de buurt wonen: shop lekker online! 

© 2016 - 2024 mundoconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel