VERZENDEN & RETOURNEREN

Let op: Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Twijfels over een artikel? Neem even contact op. Wij meten het graag voor u op, zodat u beter kunt inschatten of het past.

VERZENDEN EN BEZORGEN
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een bevestigings email. Daarna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het inpakken van je pakker. Wanneer we het verzenden ontvang je hierover een email inclusief PostNL Track& Trace code.  Normaal gesproken ontvang je het pakketje dan de volgende werkdag (Wij zijn er niet verantwoordelijk voor als Post NL vertraging heeft). 

De verzendkosten voor de artikelen zijn gebaseerd op de prijzen van PostNL. Past een bestelling in een envelop die door de brievenbus kan? Dan zijn de verzendkosten tot 3,95. Past de bestelling niet door de brievenbus dan zijn de verzendkosten 6,95. Dit wordt automatisch aangegeven bij uw bestelling. 

Het kan zijn dat een artikel niet direct op voorraad is, maar dat wij het nog wel kunnen bestellen bij onze leverancier. In dit geval duurt het ongeveer 4 werkdagen voor wij kunnen verzenden.

RETOURNEREN
Soms is het mogelijk dat een artikel niet voldoet aan de verwachtingen. Om deze kans te verkleinen mag u altijd voor u besteld even contact met ons opnemen via mail of telefoon. Wij kunnen dan extra informatie over het kledingstuk geven, en het bijvoorbeeld even voor op opmeten. Dit doen wij graag! Als je toch een artikel hebt besteld dat niet naar wens is, kun je bij ons binnen 7 dagen de bestelling (gedeeltelijk) retour sturen, indien het voldoet aan onze retourvoorwaarden. Dit kun je eenvoudig doen door jouw pakket te retourneren, op eigen kosten, naar:

Mundo Concept
Langeviele 26
4331 LV Middelburg

Bij je bestelling ontvang je een retourformulier die volledig ingevuld dient te worden.

De retourvoorwaarden

  • Item(s) dienen binnen 7 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
  • Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn en in dezelfde staat als bij ontvangst.
  • Het te retourneren artikelen bevat geen gebruikssporen of make-upvlekken
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne niet worden geretourneerd.
  • Het prijskaartje is aangehecht
  • Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, nemen we de retour niet in behandeling. We kunnen het niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling. Als je de geretourneerde items weer terug wilt ontvangen dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.


RUILEN
Item(s) gekocht, maar toch niet helemaal de juiste maat? Je kunt bij ons artikelen ruilen, maar de verzendkosten komen elke keer voor eigen rekening. Mail ons in elk geval altijd even, om te vragen of de gewenste maat er nog is.

 

TERUGBETALING
Na ontvangst van een retourzending duurt het tot 10 werkdagen voordat een retourzending plus terugbetaling verwerkt is. Bewaar altijd de Track & Trace van jouw retourzending. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk. Als het retourpakket naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.

 

VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND
Verzenden naar Belgie is mogelijk. De prijzen hiervoor worden tijdens het bestelproces aangegeven. Je kunt betalen via bankcontact. 

© 2016 - 2023 mundoconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel